Heb je net een reorganisatie aangekondigd (attente timing, zo weet je tenminste zeker dat je medewerkers met kerst thuis zijn) en is het dus niet het meest handige moment om met een gloednieuwe Lamborghini Urus voor te rijden? Kijk dan even naar de Audi RS Q8, het is een soort Urus-light. Koop hem alleen niet in deze felgroene kleur.

Hoe de Audi RS Q8 er zonder camouflage uitziet, is officieel nog niet bekend. Deze persfoto’s lekten per ongeluk het internet op, vermoedelijk omdat een nieuwswebsite te vroeg op publiceren drukte. Het kan overigens niet lang meer duren voordat Audi de officiële foto’s (in fatsoenlijke resolutie) prijsgeeft. Tot die tijd moet je het met dit handjevol foto’s doen.

We weten al een hoop over de Audi RS Q8. Bijvoorbeeld dat hij in 7 minuten en 42,253 seconden een rondje over de Nürburgring klaart en daarmee de snelste SUV op de Nordschleife is. De 4,0-liter V8 die je kent uit de Lamborghini Urus, ligt ook in de RS Q8. In de Audi produceert hij 600 pk en 800 Nm. De 0-100-tijd is hiermee 3,8 seconden en de topsnelheid 305 km/u.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)