Je zou er bijna het beeld van een oude Oostenrijkse film bij krijgen, want ‘am Wörthersee’ moet het wel heel erg ‘schön’ zijn. Daar gaat Audi in ieder geval wel voor zorgen, want naast de al eerder getoonde A3 Clubsport quattro, present men er ook een Audi TT Clubsport quattro.
 
Na de TTS lijkt het allemaal nog een beetje gekker te kunnen. In feite gaat het gewoon om een TTS roadster waarvan de 2-liter turbomotor nog eens verder doorontwikkeld is en nu 300 pk levert!
 
Verder nog wat uiterlijke verschillen zoals de grote wielen en verder naar buitengebrachte spatbordranden en aangepaste bumper als zeer voorspelbare elementen. Het meest grappige aan deze Clubsport is de Speedster-uitstraling om dat de omlijsting van de voorruit aan de bovenkant ontbreekt.
 
En dat laatste vraag om structurele verstevigingen. De grote vraag blijft of de TT Clubsport nu wel of niet in een beperkte oplage gemaakt gaat worden. Geef Audi eens ongelijk daar nu nog geen uitspraak over te doen. Eerst het publiek warm maken en daarna de beslissing naar buiten brengen. Dat levert altijd weer meer publiciteit op.

Reacties