Wil je een TT met vijfpitter? Dat is vanaf deze zomer geen probleem. Audi zet dan namelijk de TT-RS bij de dealer. En het beest heeft nu ook een prijskaartje ontvangen. Schrik niet!
 
Na het aftikken van 76.990 euro krijg je pas de sleutels van een TT-RS in handen. Liever een cabrio? Dan is de investering nog groter. De Roadster verlaat pas na betaling van 81.475 euro het dealerpand. Overigens ben je er dan nog niet. Een navigatiesysteem, alarm en het onvermijdelijke Bose Surround Sound-systeem mag natuurlijk niet ontbreken. Audi heeft deze zaken samengebracht in het Pro-Line-pakket voor 2.900 euro.
 
Al zul je in de praktijk weinig gebruik maken van de audio-installatie. De 2,5-liter vijfcilinder turbomotor zal duidelijk van zich laten horen. Vierwielaandrijving is standaard. De prestaties zijn ook al lang en breed bekend, maar de moeite waard om nog eens te vermelden: nul naar honderd in 4,6 tellen en een (begrensde) top van 250 km/u. En na het volgen van een Audi-rijtraining schroeven ze de top op naar 280 km/u.

Reacties