We vragen ons af wat er door je heen gaat als je nog druk bezig bent met het verwerken waar die klap vandaan kwam, en daarna ineens met hoge snelheid een McLaren 720S op je af ziet komen. Het interne geschreeuw moet in ieder geval oorverdovend geweest zijn. Het gebeurde de bestuurder van een BMW X5 in Amerika. Hij torpedeerde zijn Duitse SUV in de neus van een McLaren 720S Spider van omgerekend 300.000 euro, die een nog duurder exemplaar toucheerde.

Volgens de bestuurder reed een andere auto tegen zijn zijkant aan, waardoor hij de macht over het stuur verloor en tegen een McLaren 720S reed, die voor een dealer stond. Door de kracht vloog de 720S naar achteren, deels door de ruit van de McLaren-showroom en tegen een andere 720S aan. ‘Gelukkig was het niet mijn schuld of je boy was bankroet geweest. Bruhh‘, zegt de ongeluksvogel op Facebook.

De grijze McLaren 720S is in ieder geval flink aan puin; zowel de neus als de achterkant is een flink stuk korter. De oranje 720S kwam er gelukkig beter van af. Een paar meter naar links en de bestuurder had een nieuwe McLaren GT geraakt. De dealer weigerde aan Carscoops toe te lichten hoeveel euro schade de crash veroorzaakte. Advocaten zijn nu aan het discussiëren wie voor de schade mag opdraaien, aldus de bestuurder van de X5.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)