10. De laatste Rolls-Royce Phantom

De Rolls-Royce Phantom was een van de langste auto’s die je kon kopen. Busjes niet meegerekend. De aller-, aller-, allerlaatste rolde niet al te lang geleden uit de fabriek. Volgend jaar komt de nieuwe Phantom.

09. Volkswagen Transporter (door ABT)

Wil je ruimte achterin? Dan wil je een bestelbus. Het liefst met een beetje umph. Gelukkig hebben we tuners als ABT die de wereld een betere plek maken.

08. Renault Twingo

In de eerste Renault Twingo kun je de voorstoelen en de achterbank helemaal platleggen. Zo kun je uitstekend sterrenkijken. Zoals deze twee sumoworstelaars demonstreren.

07. Mercedes-AMG E 63 S

De snelste station ter wereld met zeeën van ruimte. Al is snel zijn natuurlijk niet altijd een goede eigenschap. Als je hem subtiel aankleedt is het bovendien een prima sleeper.

06. BMW M760Li

Een doodgewone verlengde 7-serie voldoet in principe ook. Maar je wilt iets waarvan je hart sneller gaat kloppen. Daarom pak je de BMW M760Li; de snelst accelererende Bimmer van dit moment.

05. Skoda Superb Combi

Bijster veel indruk maak je niet met een Skoda als je voor komt rijden. Waarom zeggen we dit? Geen idee. Heeft niets met dit lijstje of het doel van dit lijstje te maken. De Superb is haast ruimer dan een S-klasse en dat is het enige wat je moet weten.

04. Porsche Panamera

De Panamera is niet direct de ruimste auto, maar wat heb je aan gigantisch veel ruimte als je niemand hebt om het mee te delen? Kies daarom een auto die in de smaak valt. We zijn immers gezelschapsdieren.

03. Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Technisch gezien maken twee stoelen geen achterbank, maar je hebt wel alle ruimte. Let wel even op; je zit in de buitenlucht.

02. Volkswagen Golf GTI Clubsport S

De Volkswagen Golf Clubsport S heeft geen achterbank en daarom juist alle ruimte voor activiteiten.

01. Brabus Business Lounge

Deze Brabus Business Lounge kost je 391.510 euro. En nee, je kunt er niet in wonen. Krijg je dan absurd veel vermogen dan voor deze Mercedes Sprinter? Nope, gewoon 190 pk. Maar wel een 42-inch tv en een verzameling leds om de perfecte sfeer te creëren.

Bonus: Deze Fiat Multipla

Als je hiermee je doel niet bereikt – wat dat dan ook is, wij hebben geen idee – weten wij het ook niet meer.

Reacties

  • Harry heeft op 16 maart 2017 geschreven:

    Vooral de Skoda!!!!

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear