Rico Verhoeven wisselt inmiddels zo vaak van auto dat we een beetje door de flauwe grappen heen zijn. We zouden het een stoot van een auto kunnen noemen? Nee? We denken er nog even over na. Je kijkt naar de nieuwe BMW X7 van de wereldkampioen kickboksen. Vorig jaar stapte hij in een Range Rover Velar, die op zijn beurt een Porsche Panamera verving. Alleen zijn links-rechtse is sneller dan de doorloop van voertuigen. De zwarte BMW X7 in kwestie is een xDrive30d met 265 pk. Het vermogen komt uit een 3,0-liter zes-in-lijn dieselmotor. De 0-100-tijd is 7 seconden en de top is 227 km/u. Met een gewicht van 2.345 kilo zit je op bijna 700 euro wegenbelasting per kwartaal. De nieuwprijs van de BMW X7 van Rico Verhoeven was 168.290 euro. De instapprijs van de X7 met deze dieselmotor is zo’n 115.000 euro – dus de SUV zit goed in de opties.

De BMW X7 van Rico Verhoeven is een zwaargewicht

Het formaat van de BMW X7 is passend voor de zwaargewicht kickbokser van 1,96 meter. Het is de grootste SUV die BMW aanbiedt en hij staat in de lijst van hoogste auto’s die je in Nederland kunt kopen. Als het gaat om SUV’s zijn er maar weinig breder dan de 2 meter van de X7. Alleen de Rolls-Royce Cullinan heeft bredere schouders.
Privé heeft Rico Verhoeven nog een McLaren 720S, die van Absolute Motors een rood-zwarte wrap kreeg, en een motorfiets van Ducati. En een Kia Picanto, al is die eigenlijk van zijn moeder.

Reacties

  • Peter heeft op 8 januari 2021 geschreven:

    Die McLaren is meer mijn keuze

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)