De Rezvani Tank is zo’n auto waarvan je je kunt afvragen: wie koopt nou zoiets? Vaak kom je dan uit bij mensen met witte tijgers als huisdieren, muzikanten en acteurs. Jamie Foxx valt in de laatste twee categorieën.

Je kent hem als autoliefhebber en waarschijnlijk als de doorgedraaide boef uit Baby Driver, maar hij acteerde ook in Django Unchained. Collateral was ook een toffe film met hem. Of misschien ken je hem van het nummer dat hij met Kanye West maakte. Hoe dan ook: Jamie Foxx heeft een nieuwe Gold Digger gevonden: de Rezvani Tank.

Het onderstel komt van een Jeep Wrangler en de motor komt uit de schappen van Dodge. De 6,4-liter SRT V8 produceert 506 pk. Afhankelijk van hoe ver je de wildernis in wilt, biedt Rezvani twee opties voor de ophanging. Het ‘Off-Road Extreme Package’ tilt de Tank 15 centimeter hoger van de grond dan het normale onderstel.

Enorme, optionele led-lichtbalken verlichten de weg; en als dat niet genoeg is, monteert Rezvani een infraroodcamera. Omgerekend is de vanafprijs van de Rezvani Tank 126.000 euro.

Rezvani Tank van Jamie Foxx

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

Rezvani Tank van Jamie Foxx

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) on

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)