Japanners die proberen een Bentley een andere look te geven! Hoe pakt zoiets uit? Als je van origineel houdt, dan ga je liever aan de andere kant van de straat lopen als er een Bentley GT van Premier4509 stopt. Een ander moet à la minute zijn inlegkruisje verversen.
 
Uit de summiere informatie blijkt dat Premier4509 maximaal 100 stuks van de getunede Bentley gaat maken. Zijn er werkelijk zoveel mensen in de wereld te vinden die zo’n auto willen en ook kunnen betalen?
 
Uiterlijk wordt het nodige aangepakt. Niet alleen een bijna tot op het wegdek doorgetrokken voorbumper (hoe hadden ze dat gedacht bij oer-Hollandse verkeersdrempels), skirts, achterspoiler en custom-made aluminium wielen, maar ook voorspatborden die alle nieuwe onderdelen, maar ook bestaande carrosserielijnen naadloos op elkaar laten aansluiten.
 
Je kunt het mooi vinden of juist rotzooi, maar de mannen van Premier4509 verstaan wel het tuningvak. De Bentley GT groeit met dit pakket tien centimeter in lengte en breedte! Het bedrijf komt uit het Japanse Tskuba, maar heeft ook een vestiging in Californië.

Reacties