De hypotheekrente zit op een ongekend laag niveau. Tijd om een groter stekkie te scoren. Als we zo brutaal mogen zijn, hebben we een voorstel: Opus Mansion in Beverly Hills.

Het opulente hutje in Los Angeles draagt een bescheiden prijskaartje van 100 miljoen dollar. Oké, wellicht iets boven je budget, maar het huis pronkt met diverse onmisbare features die je anders toch wel zou kopen. Bijvoorbeeld een champagne-kluis met een kwart miljoen dollar aan Cristal-flessen.

Het belangrijkste onderdeel is het automuseum, waarin je tot tien auto’s kwijt kunt. Als voorzetje voor je collectie krijg je twee goudgewrapte auto’s cadeau: een Lamborghini Aventador Roadster en een Rolls-Royce Dawn.

Bel de verhuisdienst maar af: Opus Mansion is volledig ingericht door de beste designers. Kunst van Damien Hirst en Andy Warhol versiert de vertrekken. Verder krijg je zeven slaapkamers, elf badkamers (vreemde verhouding, wel), twee zwembaden en een thuisbioscoop. Markus Persson, de bedenker van Minecraft, woont toevallig vlakbij. Mocht je iemand nodig hebben om Lego mee te spelen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)