Twee weken was het goed raak op de Nürburgring. Door een lading koelvloeistof werd het spekglad op het al zo lastige asfalt van de Nordschleife. In totaal werden 14 auto’s een stuk korter. Er moest zelfs een traumaheli ter plaatsen komen.

In de video zie je ‘RE FS420’ in zijn E30. Voor hem ligt de eerste auto in de kreukels. Hij besluit zijn auto langs de kant te zetten om andere mensen te waarschuwen. Je kunt je afvragen of dit slim is, maar het streven is nobel.

Geen goede daad gaat ongestraft, want enkele ogenblikken later vliegt een Porsche 911 GT3 in zijn 3-serie. Ook zie je de rode E36 volledig in de puinpoeier gereden worden. Het resultaat zie je hier: Wederom megacrash op de Nürburgring. Dankzij de crash zijn de regels voor het timen van je ronde verder aangescherpt.

VIDEO: Nürburgringcrash van begin tot einde

Reacties

 • gunter heeft op 18 november 2017 geschreven:

  Ze zouden elke bestuurder moeten verplichten een geel vlagje(of rood) mee te nemen om zo het gevaar aan te duiden.Dat valt meer op dan zwaaiende armen.

  Reageer
 • Gunter heeft op 18 november 2017 geschreven:

  Wat een bende amateurs!!

  Reageer
 • k heeft op 13 november 2017 geschreven:

  handige harry met zn bmw 3 serie waarom stopt hij nu? hij had er gewoon langs gekund, had die rode Porsche gewoon de vangrail ingegaan ipv in zijn bmw

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear