Bij BMW staat ‘Blue’ van Eiffel 65 op repeat, want het merk introduceert een buitengewoon blauwe 6-serie: de BMW 6-serie M Sport Limited Edition. Wil je geen blauwtje lopen bij de BMW-dealer? Wees dan snel: BMW bouwt driehonderd exemplaren en haalt er maar drie naar Nederland.

De BMW 6-serie M Sport rolt op nieuwe 20-inch wielen en toont zijn koolstofvezel zijspiegelkappen. De kleur heet trouwens Sonic Speed Blue. Voor het interieur mag je elke kleur kiezen die je wilt, als het maar blauw is. Black-Fjord Blue om precies te zijn. Een gezonde portie koolstofvezel ontbreekt niet in de 6-serie. Het carbon is níet blauw, gelukkig.

De autobouwer schrijft in het persbericht dat de BMW 6-serie M Sport leverbaar is met drie motoren; een 640i met 320 pk, een 650i met 450 pk en een 640d met 313 pk. Of je nog mag kiezen, is niet bekend; we vermoeden dat de drie exemplaren die naar Nederland komen al uitgekozen zijn en een motor hebben. Misschien van elke ééntje? Bestellen kan in april en de prijzen volgen nog.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)