Raad eens? Jazeker: Abu Dhabi. Want niets is belangrijker in die contreien dan iets anders hebben dan de rest. Als jij deze slee besluit te importeren, maak je hoe dan ook de blits tussen de vele grijze en zwarte 7-series die we hier al genoeg zien rondrijden.

Eerder zagen we al zeven BMW 760Li’s in (bijna) alle kleuren van de regenboog. Maar blijkbaar ontbrak een unieke kleur van het aanbod. Natuurlijk is er maar één plek op aarde waar je deze bijzondere verzameling auto’s tegen kan komen: BMW Abu Dhabi Motors. Het is de grootste BMW-dealer ter wereld.

Het gaat om een BMW 750Li in de extravagante kleur Rose Quartz. Rose Quartz? Niet de eerste kleur die de meeste mensen zouden kiezen voor hun 7-serie. Maar daarin ligt volgens ons juist de hoge hebben-factor van deze auto.

Geen instapper

Daarbij moeten we niet vergeten om wat voor auto het hier gaat: een BMW 750 Li xDrive met een M-sportpakket. De 4,4-liter V8 produceert 450 pk die zorgen voor een begrensde topsnelheid van 250 km/u. De 0-100-tijd telt een luttele 4,5 seconden. Verder is ‘ie uitgerust met een aardige voorspoiler en velgen groot genoeg om van te eten.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie