Wat zou jij doen met de tijd die je over hebt wanneer je zelf niet meer hoeft op te letten in de auto? Het laatste halfuurtje slaap inhalen op de A2 in je zelfrijdende auto? Een potje pimpampetten? File Simulator 2024? Of ga je, als het formaat van je auto het toestaat, voor de horizontale salsa?

BMW ziet dat laatste wel zitten en plaatst een video op Twitter van een stelletje dat intiem met elkaar bezig is, gevolgd door een shot van de Vision iNext Concept. Fictie, natuurlijk, want het uiterlijk van de Vision iNext zou elke vorm van opwinding vakkundig decimeren.

‘Een ruimte waar alles met gemak gedaan kan worden’ staat er boven de video. De hint is luid en duidelijk, BMW. Misschien iets te duidelijk voor het degelijke publiek, want inmiddels is het bericht van Twitter verwijderd. Het enige wat we nog hebben is de bovenstaande schermafbeelding.

Het kwam al eerder voor

Hoewel BMW pas in 2021 op grote schaal wil gaan testen met autonoom rijden, is het bovenstaande scenario al realiteit. Een zelfrijdende Tesla Model S werd in mei van dit jaar al ingezet als decor voor een ‘natuurfilm‘, wat voor een hoop ophef zorgde. Dit liep trouwens zonder brokken af.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear