Een rondje in de Turbo Polyp op de kermis, dat zit er voorlopig nog even niet in. Wil je in plaats daarvan het kermisgevoel in huis halen (en wie wil dat niet?), dan kun je nu deze botsauto’s voor kinderen in je woonkamer parkeren. Haal wel eerst even de glazen van tafel en zet de vaas in de andere kamer. De botsauto’s zijn te besturen door de kleine bestuurders zelf, via twee hendels, of met een afstandsbediening.

Snelheidsduivels zijn het niet; de botsauto’s voor kinderen halen als het goed is nog geen 2 km/u. Misschien maar beter ook, voor plinten en enkels. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en in de doos zit een stickerset. Er is een versie met 6 volt en een versie met 12 volt te krijgen. Allebei zijn ze voorzien van kleurrijke ledverlichting voor de ultieme kermissfeer – alleen zelf even een soundboard opzoeken met kermisjingles en oefenen op je omroepersstem.

De botsauto’s zijn te koop op Amazon, maar ze zijn momenteel uitverkocht. Google maar even op Kidzone Bumper Car en misschien tref je ze nog in een andere webshop aan. De prijs ligt rond de 150 euro per stuk. De versie met 12 volt is iets duurder.

Botsauto’s voor kinderen thuis

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear