Je kunt je kids wel de merchandise van hun favoriete vloggers geven, maar beter pak je even je verantwoordelijkheid. Leer ze even wat popcultuur bij door ze een A-Team-busje van Playmobil cadeau te doen. Of geef ze een icoon uit de autogeschiedenis, zoals deze Mercedes 300 SL van Playmobil die vanaf april te koop is.

Heel veel meer dan je zelf al op de foto’s ziet, kunnen we er niet over vertellen. Het is een Mercedes 300 SL in de gebruikelijke schaal van Playmobil, dus 1:24. Met een prijs van 74,99 euro is de auto een stuk goedkoper dan Lego, maar je mist het plezier van de auto zelf in elkaar knutselen. Hoewel: de set zou bestaan uit 46 delen. Al zien wij ook niet zo goed waar al die deeltjes zijn gebleven.

Naast de auto krijg je twee poppetjes, een gereedschapskistje met zes stukken gereedschap, een finishvlag en een bord met de informatie over de auto. Zo leren je kinderen dat de auto uit 1954 komt en 215 pk had. Wel zullen ze wellicht wat moeite hebben om te begrijpen waarom een auto die in 10 seconden van 0 naar 100 gaat zo speciaal was. Mama’s Tesla kan dat immers een stuk sneller.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)