Bumperklevende Audi te grazen genomen door Suzuki

Niet sollen met iemand wiens auto maar 400 euro waard is

Audi’s hebben niet de beste naam in het verkeer, vooral niet als het om bumperkleven gaat. Deze Audi-bestuurder bevestigt het vooroordeel helaas nog eens. Een Suzuki-bestuurder heeft het helemaal gehad met de bumperklevende Audi achter hem en besluit actie te ondernemen. Helaas laat hij zich hierbij iets teveel leiden door zijn emoties, waardoor er toch wel een gevaarlijke situatie ontstaat.

Op de onderstaande video is te zien dat een Suzuki Swift-bestuurder wordt opgejaagd door een Audi A6 Avant. De Suzuki wisselt van baan en de Audi vliegt er, het arme Swiftje bijna van de weg rossend, vandoor. Hiermee lijkt het verhaal ten einde te zijn. Lijkt, want de Suzuki-bestuurder is uit op wraak. Een tijdje na het akkefietje haalt hij de Audi weer in.

Hoe neem je als Suzuki wraak op een Audi? Je zou zeggen dat dit nog niet zo makkelijk is, maar deze bestuurder waagt het er toch op. De A6 krijgt een beuk van de Swift, waarbij niet helemaal duidelijk is of hij wilde inhalen of bewust een duw wilde uitdelen. De wijze les: niet sollen met iemand wiens auto maar 400 euro waard is. Natuurlijk zijn beide bestuurders in dit geval zo fout als het maar kan, en brengen hierbij ook nog eens anderen in gevaar. Toch maar beter gewoon rustig blijven wanneer je geïrriteerd bent in het verkeer.

Bumperklevende Audi te grazen genomen door Suzuki

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws