Bumperklevende Audi te grazen genomen door Suzuki

Niet sollen met iemand wiens auto maar 400 euro waard is

Audi’s hebben niet de beste naam in het verkeer, vooral niet als het om bumperkleven gaat. Deze Audi-bestuurder bevestigt het vooroordeel helaas nog eens. Een Suzuki-bestuurder heeft het helemaal gehad met de bumperklevende Audi achter hem en besluit actie te ondernemen. Helaas laat hij zich hierbij iets teveel leiden door zijn emoties, waardoor er toch wel een gevaarlijke situatie ontstaat.

Op de onderstaande video is te zien dat een Suzuki Swift-bestuurder wordt opgejaagd door een Audi A6 Avant. De Suzuki wisselt van baan en de Audi vliegt er, het arme Swiftje bijna van de weg rossend, vandoor. Hiermee lijkt het verhaal ten einde te zijn. Lijkt, want de Suzuki-bestuurder is uit op wraak. Een tijdje na het akkefietje haalt hij de Audi weer in.

Hoe neem je als Suzuki wraak op een Audi? Je zou zeggen dat dit nog niet zo makkelijk is, maar deze bestuurder waagt het er toch op. De A6 krijgt een beuk van de Swift, waarbij niet helemaal duidelijk is of hij wilde inhalen of bewust een duw wilde uitdelen. De wijze les: niet sollen met iemand wiens auto maar 400 euro waard is. Natuurlijk zijn beide bestuurders in dit geval zo fout als het maar kan, en brengen hierbij ook nog eens anderen in gevaar. Toch maar beter gewoon rustig blijven wanneer je geïrriteerd bent in het verkeer.

Bumperklevende Audi te grazen genomen door Suzuki

Reacties
 1. Wes zegt op 24 november 2020 om 22:35:

  Wat een stomme opmerking. Niet sollen met een Swift. Niet Sollen met een Audi zul je wel bedoelen. Die Swift besturder heeft dat ook gelijk geweten, want met z’n rot auto, ben je 0,0 % opgewassen.

  • Davvke zegt op 19 december 2020 om 23:08:

   Opgewassen of niet, de Audi heeft toch een lekkere deuk bij en wss even een schrikje genomen ( en een lesje in asociaal gedrag ),
   zal volgende keer misschien een beetje beter nadenken alvorens de eikel uit te hangen met zijn “snelle A6” lol.
   Gelukkig dat er geen andere rijders betrokken zijn en is het enkel bij deze 2 debielen gebleven.

  • Swift zegt op 24 november 2020 om 22:41:

   sukkel !

 2. Dicky van es zegt op 24 november 2020 om 16:08:

  Ik rij af en toe ook in een Audi.. en ik wordt daar ook niet een leuker persoon van.. gas geven is appeltje peertje .. bochten nemen is super eng.. veels te zwaar voor bochten werk dus gassen maar als het kan

 3. RHS zegt op 24 november 2020 om 13:46:

  Fenomenale strategie om dat te doen pal voor een afslag. Ontsnapt aan een pak slaag.

  • Davvke zegt op 19 december 2020 om 23:10:

   Of een pakje slaag krijgen, ik zou niet niet gaan rennen mijn mijn “Swift”.
   Beiden kregen wat ze verdienden, double karma 🙂

  • Chris zegt op 30 november 2020 om 16:24:

   De schade aan die Audi was vast en zeker veel hoger dan aan de Swift. Die laatste noem ik niet voor niets de Queenkiller, dus altijd er voor oppassen.

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken