Olivér Ámon omschrijft zichzelf op Instagram als een professioneel drifter uit Hongarije, maar op het internet staat hij het meest bekend om zijn fratsen in een oude, afgetrapte Suzuki Swift. Deze clips vergaarden zoveel miljoenen hits op diverse media dat hij besloot een gloednieuwe Swift te kopen voor zijn video’s.

De eerste rit in de nieuwe Swift ging dwars door de showroom-ruit van de Suzuki-Dealer. Op de speelplaats van Ámon, het terrein van een demontagebedrijf, stond een schans te wachten voor de Swift om overheen te springen. Hieronder zie je een kleine greep van wat de arme, arme Swift moest verduren.

De meest afgetrapte Suzuki Swift ter wereld kan nu van jou zijn. Een slechte aankoop? Welnee, zijn andere Swift uit de jaren negentig gedijt al meer dan vier jaar uitstekend onder het veeleisende gebruik van Ámon. Een rijdende reclame voor de betrouwbaarheid van Suzuki.

Voor de vraagprijs van 7.749 euro heb je dus nog minimaal vier jaar spring-, glij- en ragplezier van de Suzuki Swift 1.0 met 111 pk. De tellerstand is slechts 14.900 kilometer.

Old vs New

Swift vs Dirtbikes

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)