Het is dan geen vrijdag de dertiende, als je een Porsche rijdt had je vandaag aan alleen de datum al genoeg. Maar liefst twee Porsche 911 raakten vandaag betrokken bij een ongeval op de snelweg A10. Het gebeurde net na de ochtendspits, rond 10:30 uur. Rijkswaterstaat noemt het dé nachtmerrie voor elke autobezitter.

Volgens Rijkswaterstaat is deze Porsche 911 van de autoambulance gevallen, al lijkt het op de foto meer alsof de aanhanger zelf is losgekomen van de bus die hem trok. De schade aan de Porsche 996 (GT3?) is onbekend. De voorbumper zit los, maar bij veel raceauto’s moet de bumper er sowieso af om de trailer te kunnen beklimmen. Het kan dus zijn dat ie niet goed vastzat.

Bij de A10 op de afrit Buitenveldert ging het vervolgens mis met een andere Porsche. De 911 cabrio raakte in een slip en belandde met twee wielen op de vangrail. Het natte wegdek zal er ongetwijfeld een aandeel in hebben gehad. We hopen dat de schade bij beide auto’s meevalt.

Bus verliest aanhanger met race-Porsche

Reacties

 • Chris Jansen heeft op 15 februari 2020 geschreven:

  Die oude porsches hebben een slechte wegligging, daarmee heb je zo een ongeluk, vooral als het glad is. Daarom heten ze in de VS de widowmakers.
  Toch zijn hier nog gekken die hiervoor veel te veel willen betalen, waarna ze met 120 op de autosnelweg voortsukkelen, omdat ze er niet sneller mee durven te rijden.

  • Maestro heeft op 15 februari 2020 geschreven:

   120 is niet voortsukkelen. Dat is gewoon de maximum snelheid.

   Reageer
  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)