Goed nieuws: Cadillac heeft het grote probleem van autonoom rijden opgelost. Nou ja, bijna. Het enige wat nog ontbreekt bij deze autonome auto is een stuur. Niet om de auto mee te besturen, maar om tijdens de rit te kunnen simracen. Om zo onderweg naar je werk een potje Gran Turismo te kunnen spelen. De ultrawide-monitoren in deze Cadillac InnerSpace lenen zich daar perfect voor. Meer dan een PlayStation en een houder voor je racestuurtje heb je niet nodig.

Niet iedereen kijkt uit naar een toekomst waarin auto’s helemaal zelfstandig rijden. Behalve dat het een enge gedachte is dat de auto beslist wie er bij een ongeluk mag blijven leven (wijkt hij uit en ramt hij de betonnen gevel, of ploegt hij het overstekende omaatje omver en spaart hij de inzittenden?), willen veel mensen gewoon zelf blijven rijden. Door een game-stuur in de Cadillac InnerSpace te monteren, los je in ieder geval het laatste probleem op.

Nog geen productieplannen voor de Cadillac InnerSpace

De Cadillac InnerSpace is slechts een studiemodel. Het geeft een idee hoe het merk de toekomst van auto’s voor zich ziet. Uiteraard is de InnerSpace elektrisch: hij staat op hetzelfde platform als de zojuist onthulde Silverado EV. Op de schermen kun je naar buiten turen met een extra laagje Augmented Reality, maar je kunt ook gewoon een film kijken.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie