Enkel de informatie die je via je handen en billen krijgt, is al genoeg om in no-time als een pro met de Chevrolet Corvette C7 te kunnen stoeien. Dus als je ‘m wilt crashen, moet je dat binnen no-time doen. En dat is exact wat deze Corvette Grand Sport overkwam. Hij ging van 70.000 naar 0 dollar in minder dan één seconde.

De bestuurder crashte deze oranje Corvette al na 15 mijl, omgerekend zo’n 25 kilometer. Dat is, bij wijze van spreken, vanaf de dealer onderweg naar huis. Het plastic zit nog op de vloermatten. Misschien wilde de monteur bij de nul-beurt even checken of de airbags ook werkten.

Waarom de Chevrolet Corvette crashte

Ergens hing het altijd al in de lucht. Chevrolet zegt op zijn website ‘het is oké om een show-off te zijn’. En we weten allemaal hoe dat eindigt. De uitspraak ‘word één met de weg’ die verderop op de productpagina staat, kan beter ‘word één met de vangrail’ zijn.

De neus van deze Corvette Grand Sport zit in ieder geval goed in elkaar. Aan de foto’s te zien zou de 6,2-liter V8 nog prima te gebruiken kunnen zijn. Dus als je nog een leuke LT1 met 466 pk zoekt voor in je volgende hobbyproject, sla je slag.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie