Beeld je even in. Het is lekker weer (kijk ons eens relevant inhaken) en je gaat naar het strand. Voordat je de zee in gaat, zie je iemand het water uit strompelen. Zijn benen zijn bezaaid met kwallenbeten. Langzaam loopt hij verder. In de verte zie je hem met schaamrood op zijn kaken iets aan een ander persoon vragen. Je verstaat iets van ‘plas’. De vraag is: ga jij nu nog het water in?

Alsof de duizenden crashfilmpjes op YouTube niet genoeg waarschuwing geven, krijgt deze Porsche 911-bestuurder een zeer grote rode waarschuwing in de vorm van een gecrashte Chevrolet Camaro ZL1, die aan de overkant over een vangrail geparkeerd staat. In de metafoor zou deze Porsche-meneer lekker op het strand blijven. Maar nee: hij springt met een snoekduik de zee in. Hij voert het toerental op en laat de koppeling schieten. Dom.

Het was een waar slagveld afgelopen weekend in New Jersey, Amerika. Tijdens een auto-evenement sloopte eerst een Camaro-eigenaar zijn ZL1, toen een Porsche-bestuurder zijn 911 en vervolgens reden ook twee McLaren-brokkenpiloten hun auto’s aan stukken. Het bezoeken van automeetings in een vermogende auto kan nu officieel een MTV-programma worden. ‘Hi, I’m Johnny Knoxville, welcome to Cars & Coffee.’

Porsche 911

Chevrolet Camaro ZL1

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)