Hoe zou Godzilla eruit zien in politie-uniform? Deze lumineuze Nissan GT-R geeft een goed beeld. Geef maar toe: jij zou best een kleine boete (3 km/u te hard of zo) overhebben voor een staandehouding door Copzilla.

In tegenstelling tot de illustere Nissan Skylines R34 GT-R van de politie, gaat Copzilla niet binnenkort op patrouille. Het is een eenmalige showauto voor de autoshow van New York. Gelukkig maar voor het sierpolitiepaard: de eerste drempel zou het einde betekenen voor de voorbumper, velgen en de rug van de bestuurder.

Wat ontbreekt bij Copzilla aan echtheid compenseert de boevenvanger met leds, een bullbar en nog meer leds. De bodykit rondom bestaat uit koolstofvezel en de bijzondere achterspoiler loopt door tot het dak. De raamtint oogt niet helemaal legaal.

Hoe snel is Copzilla?

Het hele budget ging op aan het intimiderende politiepak. Motorisch is de Nissan GT-R standaard gebleven. Dat betekent dat de arrestatiemachine 570 politiepaarden heeft en in minder dan 3 seconden op de 100 km/u zit. Of is de Ford Focus RS van de Nederlandse politie meer jouw ding?

Reacties

  • Sven heeft op 4 april 2017 geschreven:

    Geef mij maar de Nissan GT-R voor de politie.
    Of om de kosten te drukken een Audi RS3 sportback.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)