Stel je eens voor dat de baas van Greenpeace in zijn vrije tijd op walvissenjacht gaat. Gek, toch? Daarom is het ook vreemd dat Max Verstappen een fervent Mercedes-rijder was; het merk van zijn grootste concurrent. Inmiddels is de Nederlandse coureur meer van de Porsches en Aston Martins.

De eerste auto van Max Verstappen is (volgens de verkoper) deze Mercedes-AMG C 63 S Edition 1 met 510 pk. Je zou de Clio RS ook kunnen beschouwen als de eerste auto van Verstappen, al was die auto waarschijnlijk altijd nog eigendom van Renault. Je herkent ‘m aan de rode GTI-lijn in de grille en de andere rode accenten rondom de auto. Later ruilde Verstappen de auto in voor een coupé-versie.

De teller van de auto uit 2015 geeft 19.908 kilometer aan. Je krijgt leuke opties zoals koolstofkeramische remmen en AMG Performance-stoelen. En vergeet de rode gordels niet. Ergens op de auto verstopt zich een handtekening van de coureur, maar die kunnen we zo snel niet ontdekken op de foto’s.

De Merc staat te koop bij Franssen Sports Cars in Spaubeek. De prijs is op aanvraag. Vorige keer was de auto binnen een ochtendje verkocht. We zijn benieuwd hoe snel ie nu weg is.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie