De echte exorbitantelingen bestellen hun supercars ongezien. En waarschijnlijk niet eens zelf. Daar hebben ze mensen voor. Een simpel knikje naar hun assistent volstaat. Kijk maar naar de McLaren Senna: nog voordat iemand zijn lelijkheid had begluurd, was ie uitverkocht.

Bij de Lamborghini Urus ligt dat natuurlijk iets anders – dat is geen gelimiteerd model dat twee dagen na de onthulling al drie keer meer waard is. En voordat je 278.844 euro neergooit, wil je ‘m natuurlijk wel even zien.

Dat kon gisteren in Leusden. Voor (potentiële) klanten liet Pon Luxury Cars een exemplaar overkomen. De eerste Lamborghini Urus in Nederland is in de kleur Giallo Auge met een zwart interieur. De gele Lambo blijft tot en met donderdag in Nederland, en dat gaat hij weer verder.

Wil jij hem ook zien? Dan heb je nog eventjes pech: hij staat achter gesloten deuren. Aan het einde van dit jaar begint de levering in Nederland Maar de kans dat je er eentje tegen gaat komen in het wild is aanwezig: de productie begint dit jaar en Lamborghini wil in 2019 3.500 exemplaren gaan produceren.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)