Proficat, je hebt zojuist de loterij gewonnen! Het eerst wat je doet, is uiteraard naar de configurator gaan van je favoriete automerk en de bizarste creatie bestellen. Daarbij zul je de Lamborghini Urus Performante Essenza SCV12 Special Edition moeten overslaan. De Urus met extra lange naam is er alleen voor wezens die de Essenza SCV12 hebben gekocht.

En dat is niet eens het irritantste aan deze Urus. Naast het feit dat jij hem zeer waarschijnlijk niet kan en dus ook niet mag kopen, heeft de Lamborghini Urus Performante Essenza SCV12 geen V12-motor. In plaats daarvan ligt er gewoon de twinturbo V8-motor uit de Urus Performante in die 666 pk en 850 Nm produceert.

Lambo laat het ook na om een gigantische achtervleugel op voor op het circuit te monteren. Lamborghini is echt niet meer wat het geweest is. Wat de eigenaren van de Essenza SCV12 aangeboden krijgen, is een Urus in dezelfde kleurstelling als hun Essenza en met een hoop naakt koolstofvezel. Het gaat echt alleen maar om wat optische zaken, dus.

Het interieur van de speciale Urus Performante

De cabine wordt gevuld met zwart alcantara en leer. Er zijn in die cabine ook twee speciale badges: eentje om de zestigste verjaardag van Lambo te vieren en een ander met de naam van de eigenaar. Oh, en het logo van de Essenza SCV12 is op het dashboard geplakt om je te herinneren aan de auto waarin je het liefst rijdt. Wat de veertig mensen betalen voor de Urus Performante Essenza SCV12 Limited Edition is niet bekend.

Reacties

  • Ron heeft op 16 mei 2023 geschreven:

    Ik zou dat lelijke ding niet eens willen al zouden ze mij ervoor betalen om er mee te rijden.
    Als ik al geld had voor een een sport auto dan zou ik sowieso al geen Lamborghini, Ferarri of Porsche kopen, dan zou ik naar de dichtstbijzijnde Ford dealer gaan en een mooie Mustang kopen.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)