De eerste eigenaar van deze Lamborghini Murciélago had een nobel streven: met zijn auto compenseren voor ten minste 100 saaie grijze lease-Audi’s. Met slechts een geel lakje ging dat niet lukken, dus besloot hij de kleur naar binnen door te trekken. En heel stiekem kunnen we zijn keuze wel waarderen.

Zet Sunglasses At Night maar hard aan als je instapt bij de geelste Lamborghini Murciélago. Zelfs bij een volledige maansverduistering is dit interieur te fel voor het blote oog. Met slechts 15.865 kilometer op de teller ziet het interieur er nog puntgaaf uit. Het is een soort tijdcapsule uit de jaren tachtig, gebouwd in de jaren nul.

De 6,2-liter V12 produceert 580 pk en 650 Nm koppel zonder enkele vorm van elektrificatie of beademing. De Murciélago mocht als laatste de legendarische V12 dragen – een doorontwikkelde motor die in de basis al sinds 1963 bestaat. In een luttele 3,8 seconden sprint de Lambo naar de 100 km/u en de top is 330 km/u. Niet gek voor een oudje.

Hebben? Dan moet je 119.950 euro aan geeltjes aftikken bij All Cars Company. En hadden we al gezegd dat het een handbak is?

Via: JFK.men

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)