Aangezien het steeds lekkerder weer wordt, kun je weer comfortabel met een cabrio gaan rijden. Mocht je geen cabrio hebben maar wel nog een zak geld hebben liggen, dan hebben wij misschien nog een leuk idee. Er staat namelijk een getunede Lamborghini Murciélago Roadster te koop die over 935 pk beschikt. Deze Lamborghini is een project van twee Duitse tuners: CDC International en ESV Edelstahlvertrieb.

De tuners hebben deze Murciélago voorzien van een carrosserie die volledig van carbon gemaakt is. Daarnaast hebben ze de V12 van 6,2 liter opgeleukt met twee superchargers. Hierdoor heeft deze Murciélago 350 pk meer dan een standaard Roadster. Hij zou ook een topsnelheid hebben van meer dan 345 km/u.

Andere aanpassingen aan de getunede Murciélago

Gelukkig hebben de Duitse tuners meer aangepast aan de Murciélago dan alleen de motor en de carrosserie. Ze voorzagen ‘m ook van een nieuw remsysteem zodat je veilig met deze bult pk’s kunt rondrijden. Daarnaast heeft hij een racekoppeling gekregen, een nieuwe ophanging en een uitlaat waar je bijna in kunt wonen.

Ook qua uiterlijk is er het een en ander veranderd aan deze Lamborghini. Vooral de drie ruiten achter de stoelen vallen op, waardoor je de motor, de superchargers en een gedeelte van de uitlaat kunt bekijken. Daarnaast hebben ze het interieur aangepast op gewaagde wijze, door vooral blauw en beige te gebruiken.

Voor al deze aanpassingen moet je wel flink wat ophoesten: deze getunede Murciélago kost namelijk 750.000 euro. Maar als je met open dak rijdt en het geluid van die motor hoort, is eigenlijk de helft alweer terugverdiend.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)