De Nederlandse rapper Lil’ Kleine ging slapen met een doezoe en werd wakker met een ton. Tenminste, volgens de lyrics van Krantenwijk. Na twee keer slapen en een klein dutje heb je dan genoeg geld voor een Mercedes-AMG G 63.

En geen geintje: Jorik Scholten rapt in hetzelfde nummer over ‘220 op de dash’. En laat 220 km/u nou net de topsnelheid zijn van de Mercedes-AMG G 63. Hij hintte dus (ongemerkt) al afgelopen zomer naar zijn nieuwste aankoop: een Mercedes-AMG G 63.

Op Instagram plaatst hij een foto van een digitale Mercedes-AMG G 63 met het onderschrift: ‘Mijn eigen auto in de nieuwe game need for speed payback! Owja heb hem trouwens ook in het echt gekocht ;)’.

Mede-artiest Bizzey plaatste eveneens een foto van een witte Mercedes-AMG G 63. Zal dat ‘m zijn? Een nieuwe G 63 kost minimaal 231.550 euro. Of de rapper een nieuw exemplaar heeft of een tweedehandsje (van de vorige generatie), is niet zeker. Hiervoor had Lil’ Kleine een Range Rover Sport. Of de G-klasse de Land Rover gezelschap komt houden of vervangt, is nog niet bekend.

De auto van Lil’ Kleine

Mercedes-AMG G 63 op Bizzey’s Instagram

A post shared by Brooks (@bizzey) on

Reacties

  • Lewis heeft op 27 maart 2018 geschreven:

    Das geen Kleine

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)