Als we nog een voorbeeldje mogen geven van een van de weinige kritiekpuntjes van Forza Horizon 5: je kijkt ernaar. Precies zoals je de Porsche 911 hierboven ziet, zo wilden we hem ook maken in de nieuwe Xbox-game, maar dat kon niet. Daarvoor kun je in de nieuwe game net niet genoeg modificeren. En dat is jammer, want er is weinig coolers dan een Safari Porsche 911, waarbij de generatie niet uitmaakt.

Het Duitse Delta4x4 specialiseert zich in het toevoegen van hoogte bij allerlei soorten auto’s. Zo maken ze pick-ups en SUV’s nog hoger of zorgen ze ervoor dat je camperbusje niet hopeloos vast komt te staan op een drempel. Vaak monteren ze meteen ook belangrijke zaken als verstralers, dikkere offroadwielen en dakrekjes. Deze Porsche 911 van de 992-generatie kreeg de volledige behandeling. Daarmee zijn ze sneller dan Porsche zelf, die volgens geruchten ook bezig is met een moderne Safari 911.

Met 450 pk door de modder

De Safari Porsche 911 is in de basis een Carrera 4S, dus de iets snellere instapper met vierwielaandrijving en 450 pk. Delta4x4 zet de Elf een stuk omhoog, monteert lampen van PIAA op de neus, zet een dakrek van Front Runner erbovenop en velgen van eigen makelij op de naven. Wielkastverbreders maken de offroad-look af. De driekleurige striping geeft een lekker feestelijk Forza-tintje. Wij zijn verkocht. Moet het nog extremer? Marc Philipp Gemballa kwam een tijdje geleden met de Marsien. Dit is een volledig omgebouwde Porsche 911 Turbo S, die nog net als Elfje te herkennen is.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie