Als Jason Statham deze Audi reed in The Transporter dan was het geen volledige speelfilm geweest, maar eerder een Instagram Reel van dertig seconden. Gezien de studio blijkbaar geen zin heeft in een nieuw deel, moet jij deze Audi S8 maar kopen. De V8 van de sedan ontving wat leuke upgrades waardoor de auto nu ruim 1.200 pk en meer dan 1.300 Nm produceert.

Volgens de verkoper is dit de snelste Audi S8 ter wereld. De 100-200-tijd is 3,9 seconden en de 200-300-tijd een kleine 8,1 seconden. Vergelijk dat maar met je favoriete supercar. Wel lust de auto graag benzine met octaangetal 100 of meer. Je moet dus een stukje omrijden of wellicht even langs de tuner om hem af te stellen voor 98.

Nieuwe turbo’s en een hoop leidingwerk

Madness Motorsport heeft de auto onderhanden genomen met onder meer nieuwe uitlaatspruitstukken, twee nieuwe turbo’s, een nieuwe intercooler, watermethanol-injectie, nieuwe brandstofpompen en een nieuw uitlaatsysteem van voor naar achteren. Voor de handigheid zitten er keramische remmen van de Audi RS 7 onder.

De Audi S8 met 1.200+ pk zou volgens de verkoper nog zo goed als nieuw zijn en hij wil graag 65.000 eurootjes zien voor zijn sedan. Je moet hem wel ophalen in Bulgarije. Heb je gelijk een mooie rit terug naar Nederland. Of dat een goede prijs is? Daar durven we niets over te zeggen.

Advertentie

Reacties

 • Chris heeft op 23 december 2022 geschreven:

  Die VAG motor zal wel gauw opgeblazen worden.

  Wat is trouwens de 0-100 tijd? Daar heb je NL meer aan.

  Reageer
 • Toon heeft op 21 december 2022 geschreven:

  Als je hem dan maar gekeurd krijgt bij de RDW

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie