Het zou gek zijn om naar de begrafenis van je overleden echtgenote alvast je nieuwe scharrel mee te nemen. Gelukkig doet Dodge weleens meer gekke dingen, daarom waarderen we het merk zo. Dodge houdt in maart het Last Call-evenement in Las Vegas, waarbij ze de laatste Dodge met een Hemi-V8 introduceren. Ook willen ze graag dat iedereen daar kennismaakt met de elektrische Charger Daytona.

Zelfs muscle-merk Dodge kan de elektrische opmars niet meer stuiten. Dit jaar nog verkopen ze de laatste Chargers en Challengers met een V8-motor, en daarna moet de Charger Daytona de fans tevredenstellen. Als afscheid van de musclecar introduceert Dodge de Last Call-modellen. Tot nu toe hebben ze zes van deze speciale uitvoeringen aangekondigd, en in maart komt tijdens het festival de hekkensluiter, nummer zeven.

De laatste nieuwe Dodge met een V8, dat is toch even slikken. De specificaties verklapt het merk nog niet, maar de verwachtingen zijn hoog. De laatste Last Call moest deze week eigenlijk op SEMA staan, maar door problemen met ontploffende motoren is de onthulling nu uitgesteld naar maart. Verwacht dus serieuze power voor de laatste uitvoering van de Charger of Challenger (of allebei).

Wie is de nieuwe scharrel?

Naast zachtjes wenen bij de laatste nieuwe V8 kun je tijdens het Last Call-evenement in Las Vegas dus meteen kennismaken met de Charger Daytona, de nieuwe elektrische musclecar. Volgens het merk voelt en klinkt deze elektrische auto als een echte Dodge. Kan deze EV de doorgewinterde V8-liefhebber overtuigen?

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)