Thomas begon met een moodboard met tijdloze modellen. De Volkswagen Kever, Jaguar E-type, Ferrari F40 en Audi TT zijn enkele voorbeelden uit de verzameling. Je moet goed je best doen om de elementen te herkennen. Wij zien er vooral een Plymouth Prowler in. En dat ding is vet.

De Dodge Osis een soort kitcar die je zelf kunt aanpassen en uitbreiden. Het grijze en het groene exemplaar hierboven zijn precies dezelfde auto, de groene delen zijn afneembaar. Door in de loop der jaren nieuwe onderdelen toe te voegen, blijft de Dodge Osis met de tijd meegaan. Tijdloos dus. En zo kun je de hobby zo duur maken als je zelf wilt. Het model wat je hierboven ziet, is niet met de computer gegenereerd, maar komt uit een 3D-printer. Met wat filtertjes lijken de foto’s net echt.

En de specs van de Dodge Osis?

Koolstofvezel drukt het gewicht van de Dodge Osis en de aandrijving komt van een elektromotor. Je kunt zelfs een passagier meenemen, lekker knus. Over acceleratietijden en andere performance-statistieken rept Thomas niets. Maar who cares, daar draait het bij de Mazda MX-5 ook niet om. Het zal ongetwijfeld fantastisch rijden.

Dus kom op, iedereen even een lieve brief schrijven naar Dodge. Misschien dat je dan rond 2020 je eigen Osis kunt rijden.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear

Advertentie