Let op: deze actie is afgelopen! De winnaars zijn:

2x 2 Silver-tickets

  • Harold Bos
  • Nick Feijen

5x 2 duinkaarten

  • Vincent Wesseling
  • Henk Niphuis
  • Aad Loendersloot
  • Rick de Brouwer
  • Phil Linger

Allemaal gefeliciteerd, en veel plezier bij DTM op Zandvoort!

DTM: drie letters die het hart van iedere rechtgeaarde autosportliefhebber (m/v) sneller doen kloppen. De DTM staat voor spectaculaire toerwagensport met indrukwekkende bolides, aangedreven door 500 pk sterke vierliter V8-motoren.

In 2012 maakte het Zandvoortse publiek voor het eerst sinds enige jaren weer kennis met driestrijd in de DTM, nadat BMW besloot de handschoen op te nemen tegen de reeds gevestigde fabrikanten Audi en Mercedes-Benz. Het resultaat was een bikkelharde toerwagenstrijd met spanning tot het vallen van de finishvlag. In het weekend van 27 t/m 29 september keert het toonaangevende toerwagenkampioenschap terug naar Zandvoort aan Zee.

En weet je wat nou het mooie is? Wij hebben een aantal toegangskaarten liggen voor dit lawaaiige feestje. Om precies te zijn kunnen we 2x 2 Silver-tickets (met tribuneplaats en toegang tot paddock) en 5x 2 duinkaarten weggeven. Wat je moet doen om hier kans op te maken? Stuur ons een mailtje met de ontzettend goede reden dat jij en je partner/maatje/familielid/huishoudster/etc. per se bij die waanzinnige DTM-race moeten zijn!

De kaarten zijn zowel op zaterdag als zondag geldig. De actie loopt tot dinsdag 24 september 18:00 uur, dus wees er snel bij!

Wil je liever zeker zijn van je zaak en je kaarten gewoon kopen, bestel ze dan vooraf online; dan zijn ze goedkoper dan aan de kassa’s op het evenement zelf. Een overzicht van de diverse toegangskaarten is te vinden op de site van Circuit Park Zandvoort. Via diezelfde website kunnen ook VIP-arrangementen geboekt worden, waardoor bezoekers de kans krijgen om op zeer luxe wijze te genieten van het DTM-spektakel.