Race mee met Jeroen Bleekemolen in de Dunlop Drivers Cup 2007! Schrijf je nú in!
 
Competitiegeest, conditie, behendigheid en de motivatie om een betere rijder van jezelf te maken, daar draait het om tijdens de nationale Dunlop Drivers Cup 2007. Dunlop Nederland en Jeroen Bleekemolen hebben voor dit spectaculaire evenement hun krachten gebundeld en gaan samen selecteren wie het beste voldoet aan deze criteria.
 
Opzet van de Dunlop Drivers Cup 2007
Tot en met 17 augustus a.s. kun je je via www.dunlopdriverscup.nl inschrijven voor de Dunlop Drivers Cup 2007. Uit alle inzendingen worden 100 kandidaten geselecteerd voor deelname aan de selectieronde op 30 augustus bij Race Planet Amsterdam. Op deze dag zal je high-performance prestaties moeten laten zien tijdens onderdelen als karten, een slalomproef, ijsrijden, een wielwisselspel, een After Crash Safety, een hovercraft behendigheidparcours en een quad behendigheidparcours. Ook een race tegen Jeroen maakt deel uit van deze selectieronde. Van deze 100 kandidaten maken er slechts 25 kans op een plaats in de finale op 11 september op het Circuit van Zandvoort. Na een verkorte racecursus ga je het hier op het circuit, uiteraard in competitieverband, nogmaals opnemen tegen Jeroen!
 
Te winnen prijzen
Iedereen die wordt geselecteerd voor de Dunlop Drivers Cup valt in de prijzen! De 100 kandidaten voor de selectieronde in Amsterdam ontvangen allemaal een Dunlop t-shirt en cap. De 25 finalisten worden beloond met een half jaar abonnement op AutoWeek.
 
Voor de winnaars van deze Dunlop Drivers Cup zijn er zeer bijzondere prijzen. 

Nr.1 Een plek in het raceteam van de Dunlop SportMaxx Clio Cup*
Nr.2 € 500,- aan BP Ultimate fuel, de brandstof van de DTM
Nr.3 Een geheel verzorgd VIP arrangement voor de DTM op Hockenheim, incl. toegang tot de Dunlop VIP lounge
Nr.4 Een set Dunlop SportMaxx banden, de band van de DTM**
Nr.5 Een Codemasters game DTM Race Driver 3


* Voorwaarden op aanvraag verkrijgbaar bij Dunlop Nederland

** Indien de gewonnen bandenmaat niet in SportMaxx beschikbaar is, biedt Dunlop u een ander profiel aan

 
Feel the heat! Smell the sensation!
Schrijf je nú in voor de Dunlop Drivers Cup 2007:

www.dunlopdriverscup.nl

 

Reacties