Voor een half miljoen euro heb je flink wat keuze uit diverse supercars. Maar wat als nog een auto niet meer past in je overvolle garage? Dan kun je het geld stukslaan op een Phantom. Nee, niet de auto, de Phantom-autosleutel. Van een half miljoen euro. Het Finse bedrijf Awain introduceert de duurste autosleutel ooit.

500.000 euro voor een autosleutel?

Het pronkstuk is duurder dan de Senturion S177, de voormalig duurste autosleutel ooit. De Phantom-autosleutel wordt gemaakt van het allerbeste materiaal en je kunt bepaalde delen naar wens aanpassen. Standaard heb je de keuze uit verschillende kleuren leer. Als je meer een houterige-type bent, dan is dode boom ook een optie.

Het gewicht van de sleutel is ongeveer 200 gram, waarvan 175 gram uit puur witgoud bestaat. Verder wordt de sleutel omhuld met 34,5 karaat aan diamantjes. Om het nog patseriger te maken, wordt er slechts één stuk gemaakt. Zo ben je echt uniek.

De Phantom-autosleutel wordt geprogrammeerd voor auto’s met keyless-entryDit betekent dat je de sleutel nooit uit je zak hoeft te halen wanneer je wilt instappen. Makkelijk toch? Wel jammer dat niemand je sleutel van 500.000 euro ziet.

Toch te duur?

Is de Phantom-autosleutel van 500.000 toch net buiten je budget? Kies dan voor de Quantum of de Serenity. Deze zijn een stuk goedkoper. De Serenity-autosleutel van Awain heeft 1.250 diamanten en kost je 89.000 euro.

Is dat alsnog te duur? Ga dan voor de Quantum. Deze is belegd met 354 diamanten en maakt je 49.000 euro armer. Hiervan worden twintig stuks gemaakt en heb je de keuze uit witgoud, roségoud, of gewoon ‘normaal’ goud.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)