McLaren kondigt vandaag in grote kapitalen via de e-mail de eerste volledig elektrische Mclaren P1 aan. Sukkels die wij zijn, trappen we er gewoon in. En erger nog; wij willen hem alsnog hebben, ook al weten wij de verschrikkelijke waarheid.

Het gaat dus om een speelgoedauto met een adviesleeftijd tot 6 jaar. Er past één mini-mensje in de elektrische McLaren P1 en die zit, zoals bij de F1, in het midden. De topsnelheid is 5 kilometer per uur en dat bereikt de elektrische beul in slechts 2 seconden. Wat een volgroeid mini-mens van 85 kilo doet met de topsnelheid of de acceleratie, staat niet in het persbericht.

Verdere opties

Een MP3-speler pompt de lekkerste K3-beats over de speelplaats en de hypercar is zelfs voorzien van werkende verlichting en ‘airco’. Wat de airco-tussen-haakjes betekent, legt McLaren niet uit, maar wij vermoeden dat het hier gaat om een ventilator.

De elektrische McLaren P1 wordt geleverd in de kleur Volcano Yellow en kost omgerekend 430 euro. Wij staan open voor een uitgebreide rijtest.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)