Gisteravond schudde Lamborghini de supercarwereld op door op zijn social media-kanalen dit plaatje los te laten. Het bijschrift luidt: ‘Er komt iets nieuws aan. Kun je niet wachten? Open je ogen en aanschouw de toekomst.’ Goh, leuk, bedankt. Ach, met een nieuwe Lamborghini in het vooruitzicht maakt het ons eigenlijk niet uit wat er voor aankondiging bij zit. Al was het het meest slopende verschijnsel dat de mensheid kent: een vervelend liedje dat weken in je hoofd blijft zitten.

Goed, we kunnen je dus helemaal niets vertellen over deze nieuwe Lamborghini, behalve wat we dénken dat het zou kunnen zijn. Bijvoorbeeld de opvolger van de Aventador, al zou dat een beetje snel zijn, aangezien de laatste grondige update van die auto nog maar een paar jaar oud is.

Misschien is het juist een soort uitsmijtversie van de Aventador; de contouren van de led-lichtjes zouden hierop kunnen wijzen. Dat zou betekenen dat ie sterker zou zijn dan de 770 pk van de Aventador SVJ. Wellicht iets met hybridehulp? Of zou het zelfs iets elektrisch kunnen zijn, zoals de Terzo Millennio?

Voor nu wachten we nog maar even af en doen onze vingers pijn van het nagelbijten.

Reacties

  • Yoeri heeft op 23 augustus 2019 geschreven:

    Zelfde voorkant/voorverlichting als de Terzo Millennio. Misschien een productie versie van deze EV, of een hybride versie.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear