Alsof het een irritante bromvlieg op een plakkerige zomerdag is, slaat Pandem auto’s graag plat. Met een felle klap slaat de Japanse tuner de auto’s met een Rocket Bunny-kit lager en breder. Of Pandem de plank misslaat, mag je zelf weten.

Over één ding kan iedereen het eens zijn: praktischer worden de auto’s er niet op. Liefhebbers zullen je door de rook van hun Vaper heen vertellen dat je het niet begrijpt. Dat het een lifestyle is en dat dat niet het doel is van de auto. En ‘wie mooi wil zijn, moet omrijden’.

En dit ding?

Hoe dan ook: voor de Tokyo Auto Salon van dit jaar (12 tot 14 januari) presenteert Pandem de Ford F-150 Raptor Rocket Bunny. En dan klopt het ineens. Pick-ups mogen namelijk best breed zijn. Wat heet: graag zelfs. Ford deed het zelf al met de Raptor, Pandam voegt er slechts enkele centimeters aan toe. Al hadden ze misschien beter van de ophanging kunnen afblijven.

Hoeveel pk heeft ie?

De Ford F-150 Raptor pompt 456 pk en 691 Nm uit een V6. En daarmee kon je een aardig potje springen. Als het terrein en je humeur het toelaten kun je zelfs 180 km/u over het onverharde rijden. Dat kun je met de Ford F-150 Raptor Rocket Bunny misschien maar laten.

Vind je dat stom? Maakt niet uit – je snapt het toch niet. Lifestyle.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie