Heb je telkens zinloze discussies met je jongere broertje of jullie Forza Horizon 4 of Fortnite moeten spelen? Dat is niet meer nodig. Forza komt met een eigen zogenoemde battle royale-modus. Want welke game kan tegenwoordig nog zonder battle royale? De makers noemen deze modus ‘The Eliminator’ en er kunnen 72 spelers tegelijk in één spel zitten. Die spelers proberen zo lang mogelijk in een steeds kleiner wordende cirkel te blijven. Als het einde van de ronde nadert, moeten de overgebleven spelers zo snel mogelijk over de finish komen.

Deze game-modus vindt plaats in de open wereld van Forza Horizon 4, die veel wegheeft van Groot-Brittannië. Tijdens de afvalrace kun je er ook voor kiezen om een één-op-één-race aan te gaan tegen een andere speler. Als je die race verliest, ben je gediskwalificeerd voor die ronde en krijgt de tegenstander jouw auto. Als je wint, krijg je de auto van je tegenstander. Je kunt er ook voor kiezen om je auto te upgraden in plaats van die van je rivaal over te nemen. Dit kan handig zijn, aangezien je elk potje begint met een Mini Cooper uit 1965.

Ook via Car Drops kun je andere auto’s krijgen. De battle royale-modus van Forza Horizon 4 is vanaf vandaag beschikbaar via een gratis update, zowel op de Xbox als op de pc.

Bekijk hier de Forza Horizon 4 battle royale launch trailer

Reacties

  • Hamid bagaba heeft op 15 december 2019 geschreven:

    Ik vind het onzin dat je het een fortnite modus noemt want dat is het overduidelijk niet. Het is gewoon een battle royale. En ik heb nog nooit getwijfeld of ik fortnite of forza horizon wilde spelen. De games zijn niet te vergelijken.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)