Overal bandensporen. Elk filmrolletje in elke flitspaal is vol. Als ze überhaupt nog in de grond staan. Geen enkel stenen muurtje staat nog overeind. Alle schapen zijn getraumatiseerd. Het gehele Engelse landschap van Forza Horizon 4 ligt na twee maanden in puin. Tijd om te verkassen naar een ongerept eiland – om daar opnieuw te beginnen.

Forza Horizon 4 Fortune Island

Fortune Island is de grootste uitbreiding die ooit uitkwam voor Forza Horizon. Het festival maakt de oversteek naar Fortune Island, waar je op jacht kunt gaan naar verborgen schatten, op enkele millimeters van een metershoge val en een zekere dood kunt scheuren over kustwegen en kunt driften over de langste bergpas die de makers ooit in een Forza-game stopten.

De uitbreiding komt op 13 december van dit jaar. Als je de Ultimate Edition hebt, is Forza Horizon 4 Fortune Island helemaal gratis. Anders moet je de uitbreidingenbundel kopen voor 34,99 euro. Dan krijg je Fortune Island én de volgende uitbreiding. De tweede uitbreiding komt in de eerste helft van 2019.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)