Trek maar een arsenaal aan kwijlbakjes, slabbetjes en schoonmaakdoekjes tevoorschijn en geniet van deze galerij. Hopelijk is je telefoon waterdicht of goed verzekerd. Je verzekeraar heeft vast sympathie voor deze waterschadeclaim.

Deze Porsche 911 GT3 RS staat op HRE P10-wielen. De P104 zijn gesmede wielen waarbij HRE Performance profiteert van kampioenschap-winnende expertise, aldus de de maker. Bla bla bla. Al hadden ingenieurs van HRE hun ervaring opgedaan bij het maken van taartspringvormen en dessertlepels; het had ons nog niets uitgemaakt. Wij willen die velgen. En die Porsche. En dan die foto’s nog. Wij raken in ieder geval niet uitgekeken op de foto’s. Het schrijven van dit bericht heeft 3 uur geduurd, omdat we elke keer afgeleid werden.

Lees ook dit eens: Zo maakt Lego de Porsche 911 GT3 RS na

De foto’s zijn genomen op Mount San Antonio, ook wel Mount Baldy genoemd. Het is de hoogste piek van de San Gabriel Mountains in Los Angeles op 3.067 meter hoogte. Aan de stand van de zon te zien, zijn de foto’s genomen op een tijdstip dat er geen kip op de weg is. En dan heb je een Porsche 911 GT3 RS op HRE P104-velgen tot je beschikking met 500 pk. Of wat er nog van over is in die ijle lucht. Iemand moet écht de dag van zijn leven gehad hebben in die Porsche 911 GT3 RS.

Foto’s: HRE Performance

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)