Je kunt waarschijnlijk al niet kiezen uit de vele racegames die dit jaar uitkomen, verschijnt begin 2018 ook nog eens The Crew 2. Vorig jaar was de eerste versie van dit spel nog gratis te downloaden. Die bood een grote open wereld waar je doorheen kon scheuren.

De ontwikkelaars van het spel hebben vroeger waarschijnlijk iets te veel naar de TROS gekeken, want naast auto’s, kun je ook met boten en vliegtuigen racen. Het heet nog net niet The Crew: to land, at sea and in the air. Opnieuw is de wereld in de game gigantisch en gebaseerd op echte locaties in de Verenigde Staten. Op het ene moment race je door de straten van New York, daarna vaar je zo hard mogelijk door de Hudson en even later vlieg je over Central Park.

Wel een beetje veel, niet?

Geen halve maatregelen. Het doel van dit spel is om de beste te worden in alle disciplines van motorsport. Alleen voor strebers dus. En motorsport beperkt zich niet alleen tot racen met auto’s. Boten en vliegtuigen zijn ook aangedreven door motoren, dus die horen hier ook bij. Het is wel een beetje raar dat er dan geen motoren (die dingen met twee wielen) in het spel zitten. Of zullen de Amerikanen dit niet als echte motorsport erkennen.

Er zitten dus heel veel mogelijkheden in dit nieuwe deel van The Crew. We hopen alleen niet dat de ontwikkelaars te veel hooi op hun vork hebben genomen. De mogelijkheden moeten namelijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van het spel. The Crew is een racegame en dat betekent dat het race ook goed moet werken. Als het spel niet uitgesteld wordt, kunnen we aan het begin van volgend jaar meemaken of The Crew 2 de verwachtingen waar kan maken.

Gameplay van The Crew 2

Reacties

  • Ari Kessero heeft op 14 juni 2017 geschreven:

    er zitten wel motoren in de game, netzoals in het eerste deel

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)