Komen de muren van de woonkamer steeds dichterbij? Vraagt Netflix voor de twintigste keer of je nog aan het kijken bent? Slinger dan weer eens de PlayStation aan, want er zijn online een hoop goedkope racegames te scoren. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet. Als we nog even twee niet-autotips mogen geven: God of War voor het schamele bedrag van 11,99 euro en koop gelijk even Worms W.M.D. voor 8,99 euro. Bedank ons later maar. Het liefst met cheesecake.

Gran Turismo Sport – 12,99 euro

Wat ons betreft de beste investering die je kunt doen voor de PlayStation. De game nadert zijn derde levensjaar en wij spelen hem nog volop. Gran Turismo Sport is realistisch genoeg voor de raceliefhebber, maar niet zo lastig dat het onmogelijk is om een race te winnen. Bovendien valt dit spel prima met een controller te spelen. Mocht je het nog aandurven om naar de supermarkt te gaan, dan kun je nu bij de Lidl een fysieke kopie van Gran Turismo Sport halen voor maar 14,99 euro.

F1 2019 Legends Edition – 23,99 euro

De normale F1 2019 is ook in de aanbieding, maar voor die paar losse euro’s kun je net zo goed de Legends Edition nemen. Dan kun je rijden in de McLaren van Ayrton Senna en de Ferrari van Prost. In de nieuwste F1-game rij je op alle circuits van vorig jaar, met de teams van vorig jaar. Wil je meer variatie, zoals andere F1-auto’s of andere circuits, dan kun je het spel hierboven of hieronder pakken.

Assetto Corsa Ultimate Edition – 11,99 euro

Assetto Corsa blijft niet zo lang leuk als GT Sport, vinden wij, maar het is een fijne om erbij te hebben. Het spel is net wat realistischer, de force feedback is beter (voor wie met een stuurtje speelt) en je kunt rijden op (het oude) Circuit Zandvoort. De aanschafprijs is laag, maar als je bepaalde auto’s wilt rijden, loopt het al snel in de papieren. Je kunt ook wachten op Assetto Corsa Competizione, die deze zomer zou moeten komen.

Dirt Rally 2.0 – 19,59 euro

Rallyfans moeten nu toeslaan. Dirt Rally 2.0, toch wel het beste rallyspel van dit moment, kost nu twee tientjes. Voor dat geld hoef je niet af te zien in het handje vol offroad-circuits in GT Sport. Het spel biedt 50 echte offroad-machines en zes locaties die echt bestaan. Mocht je een VR-bril hebben, dan kun je het spel upgraden.

Need for Speed (2015) – 4,99 euro

Zeg wat je wilt, maar Need for Speed is best vermakelijk. Het rijdt eigenlijk voor geen meter en de wegligging is op momenten ronduit irritant, maar de verhaallijn is geinig om te doorlopen en over het algemeen kun je best plezier beleven aan het spel. Ook de tuning is uitgebreid, handig om tijd te doden.

The Crew 2 – 14,99 euro

Niet per se een hoogstandje, maar voor 15 euro is dit spel wel de moeite waard. In The Crew 2 krijg je een miniatuurversie van Amerika voorgeschoteld, wat alsnog een gigantische open wereld is. Door online met vrienden de boel te ontdekken, kun je je al uren vermaken. Bovendien kun je op de weg racen, circuitrijden, offroaden, vliegen en zelfs met en boot op het water. Zie het als een soort GTA zonder geweld.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)