Nadat we de het eerste deel van The Crew hadden gespeeld, zaten we niet gelijk om een vervolg te springen. Toch heeft Ubisoft een tweede deel van de racegame gemaakt. In The Crew 2 verplaats je je niet alleen over land, maar heb je ook boten en vliegtuigen tot je beschikking. Wij speelden de gesloten bèta en onze bevindingen kun je hier lezen.

Maar vanaf volgende week hoef je ons niet meer op onze blauwe ogen te geloven. Vanaf 21 juni start namelijk de open bèta van The Crew 2 en die kan iedereen spelen. Je kunt hier alvast de bèta downloaden, zodat je dan gelijk kunt beginnen. Natuurlijk zit er wel een limiet aan de tijd die je kunt spelen, want deze bèta zal op 24 juni weer sluiten. Je kunt in die tijd in ieder geval wel een idee krijgen of de game het waard is om te kopen of niet.

De aankondiging van de open bèta maakt Ubisoft in een nieuwe trailer die zij op de E3 lieten zien. Hierin zien we ook gelijk een aantal auto’s die we graag van de oostkust naar de westkust van Amerika zouden willen rijden. Waaronder bijvoorbeeld de Formule 1-auto van Daniel Ricciardo van 2017.

Op 29 juni – een week na de start van de open bèta – zal de game voor PS4, Xbox One en PC in de winkel liggen.

De trailer van de open bèta van The Crew 2

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)