Op zondag 5 augustus is het zo ver: dan gaat de Gamma Racing Day van start op het TT-circuit van Assen. Een dag vol spektakel, benzinewalmen en rokende banden – en weet je wat nou zo mooi is? De toegang tot de acht grote tribunes is helemaal gratis! Sterker nog: als abonnee van TopGear Magazine heb je van ons al twee kaarten voor de Gamma Racing Day gekregen toen nummer 86 bij je in de bus viel.

Het programma zit tjokvol moois, dus laten we je alvast een klein overzichtje geven: het CIK FIA Europees kampioenschap karten (de snelste wedstrijdkarts ter wereld), de Dutch Superbikes en Supersport, de TTXGP (een loeisnelle elektrische motorfietsklasse), maar ook de Duitse Formule 3, de Formule Renault 2.0 en de befaamde Dutch Supercar Challenge, waarin je tot de verbeelding sprekende racers als de Audi R8 LMS, de Aston Martin DBRS9 en de Chevrolet Corvette C6.R voorbij ziet komen.

Ook wordt acte de présence gegeven door voormalig Formule 1- en IndyCar-coureur Robert Doornbos en de Nederlandse rijder in de Moto3-klasse van de MotoGP, Jasper Iwema. Nog niet overtuigd? Wacht dan maar tot de imponerende Red Bull Toyota NASCAR-auto zijn vele honderden pk’s loslaat op Assen –  de hoeveelheid herrie en geweld kennen buiten de VS hun weerga niet.

Zorg dus dat je erbij bent op zondag 5 augustus! Paddockkaarten à 15 euro zijn bij Free Record Shop, Primera of online te bestellen. Ook toegangskaarten voor de trainingen op vrijdag en zaterdag zijn hier te krijgen. Kijk op www.gammaracingday.nl!