Met deze temperaturen wil je twee dingen voor je camper: een wit dak en airconditioning. En nu alles al duur genoeg is, zoek je het liefst iets wat geen aanslag is op de bankrekening. Wat dacht je van deze goedkope lijnbus? Voor slechts 520 euro per strekkende meter neem jij deze oude Berkhof Ambassador mee naar huis als basis voor een riante mobiele woning. Alleen zelf nog even inrichten.

Vooruit, je bent misschien wat laat voor een complete ombouw als je dit jaar nog op vakantie wilt, maar je kunt voor deze zomer even snel de stoelen verwijderen, een vloertje leggen, gordijntjes ophangen, een koelkast installeren en een bed neerzetten. De bar, bioscoop, loungehoek, helikopterdek, wijnkoeler, atletiekbaan en alles wat je nog meer wenst in deze camper in spe van 12 meter komt dan later wel.

Plaats een jacuzzi in je camper

Het gewicht van de goedkope lijnbus is volgens het kenteken 8.760 kilo, maar hij mag maximaal 14.440 kilo wegen. Je hebt dus flink wat marge om de Berkhof Ambassador in te richten naar wens. Je zou zelfs een jacuzzi mét inhoud kunnen plaatsen en alsnog de weg op mogen. Zorg dan wel voor wat afwateringskanalen in de vloer.

Lees meer: Dit is de coolste camper uit de jaren tachtig

Snelle rekenaars hadden al gezien dat de goedkope lijnbus dus 6.250 euro moet opleveren, maar je mag al bieden vanaf 4.250 euro. Volgens de verkoper zijn de banden en remmen goed en is de automaat pas vervangen. De tellerstand is 795.000 kilometer en de APK van de bus is momenteel verlopen, maar de verkoper wil het voertuig voor je keuren voordat je hem komt ophalen.

Amfibische camper

Je kunt ook een amfibische camper kopen

Altijd je eigen zwem- of vissteiger mee op vakantie

Reacties

  • Jan heeft op 21 juli 2022 geschreven:

    Ja alleen chauffeursairco. Jaren in gereden.

    Reageer
  • Ingmar heeft op 20 juli 2022 geschreven:

    Airco?

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear