Soms heb je meer fout gedaan dan een bosje bloemen goed kan maken. Dan moet je met wat beters thuiskomen dan een setje rode rozen, bijvoorbeeld een Golf GTI. Of redeneren we nu teveel vanuit onszelf? En zelfs dan zul je net zien: had je partner liever een rode gewild. Helaas kon je deze Golf niet voor marktprijzen meenemen.

De Volkswagen Golf GTI stond afgelopen weekend in een bloemenkraam op de markt In Ridderkerk. Er geldt op de dag van de markt een parkeerverbod, maar dat had deze Golf-rijder niet begrepen. Of misschien stond ie er al langer, en was vergeten de auto weg te halen. Van middernacht tot 18:30 uur mag je niet met je auto op het plein staan.

De Golf GTI werd decoratie van de kraam

De marktlui toonden prima probleemoplossend vermogen en bouwden gewoon om de GTI heen. Helemaal verbloemen dat er een auto in de kraam stond, konden ze niet. Hoeveel grappenmakers aangeboden hebben om de auto voor vijf euro te kopen, is niet bekend. De eigenaar van de Volkswagen Golf GTI krijgt een boete van de politie thuis en hij mag de wegsleepkosten betalen.

Via PZC

Reacties

 • Golf heeft op 15 november 2023 geschreven:

  Dit is een golf 8 gti!

  Reageer
 • Kris heeft op 14 november 2023 geschreven:

  Wegsleepkosten?

  Reageer
 • Peter heeft op 14 november 2023 geschreven:

  Was zeker weer zo’n irritant petje

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)