Ga even zitten. We zeggen dit omdat we van je houden. Het is lastig om je dit te vertellen, maar je houdt niemand voor de gek. Geef het nu maar toe: je auto is zo kaal als een Audi zonder opties en met zo’n sneeuwtoupet leg je er enkel de nadruk op.

Je kunt er niets aan doen. En het is ook niet erg. Omarm de kaalheid. Schuif de sneeuw van je autodak, druk je kin de lucht in en je borst naar voren. Sluit vol trots aan in de file, zonder sneeuwtoupet. Je zult zien: het draait allemaal om zelfvertrouwen. Niet om je woeste manen.

Sowieso was het nooit een goed idee. Bij de eerste windstoot trakteer je de auto achter je op een gezicht vol sneeuw. En met wat pech een flinke bonk ijs. Stel je voor dat je achter iemand met een toupetje loopt in de stad, en dat jij telkens een mond vol haar krijgt. Niet echt fijn, toch?

Je had het gisteren al moeten doen. Maar zelfs vandaag blijven de toupetjes wonderbaarlijk liggen, dus duw het er eventjes af. Het is lastig, maar de wereld zal je accepteren, ook als je niet andere weggebruikers bombardeert met je sneeuw en ijs.

Oh ja, en mocht het in de toekomst nog een keer gaan sneeuwen: doe het dan direct de eerste dag al.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear