Vaste correspondent Cas Pedaal zet één keer per week zijn tanden in een artikel dat je gegarandeerd nergens anders zult lezen. Zoals altijd is het artikel gecontroleerd op feiten en voor de volle 1,00 procent waarheidsgetrouw bevonden.

‘Ik hoor altijd erg goede dingen over chippen. Mijn buurman Karel vertelde pas dat hij zijn TDI had laten chippen. Gekke naam voor een hond trouwens. Ik heb dat hondje ook echt nog nooit gezien, maar ik snap nu wel waarom hij een Audi-stationwagen heeft’, zegt Piet.

‘De buurman zei dat hij bij de “tuningboer” was geweest. Ik ga liever gewoon naar de dierenarts in plaats van een veearts. Voelt toch beter. Hoe dan ook, volgens Karel liep TDI veel harder nadat hij gechipt was. Ik vind Snuffel altijd wat aan de luie kant, dus dit leek mij perfect’, vervolgt Piet.

Piet is tevreden over het chippen: ‘Op het internet las ik al dat 69 procent van de resultaten tussen je oren zit, maar ik heb toch echt het idee dat Snuffel na het chippen ineens veel harder loopt. Karel beweert ook dat zijn TDI zuiniger is na het chippen, maar ik heb niet het idee dat de eetlust van Snuffel is afgenomen.’

Meer satire lezen?

Reacties

 • Dikkert heeft op 6 februari 2023 geschreven:

  Ik lag bij deze titel helemaal krom! 😀

  Waarvoor dank!

  Reageer
 • Netram heeft op 5 februari 2023 geschreven:

  Kom er maar op……
  Zou het ook bij postduiven werken? Als je deze wedstrijden wil laten fliegen?
  Iedereen zweerd daar bij ringen. Maar volgens mij werkt dat voor geen meter.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear