Betaal je een fortuin voor een Centerparcs-huisje, mag je maar één auto voor de deur neerzetten. De parkeerplaats waar je wel mag parkeren, is na het supermarktje linksaf en dan voorbij het vervallen subtropische zwembad. Kies daarom eieren voor je geld en boek je eigen kasteel voor je volgende weekend weg met vrienden, inclusief genoeg parkeergelegenheid.

Dit kasteel staat in Barnstaple, dat ligt ergens linksonder in het VK. Prima aan te rijden, dus. Je kunt met z’n achten in vier slaapkamers slapen. Ook handig als je met een wat groter gezelschap bent en je een flink stuk achter elkaar hebt gereden: er zijn drie afzonderlijke toiletten. Je kunt ervoor kiezen om één nachtje te blijven, of maximaal acht.

Op de oprit kun je met gemak acht auto’s kwijt en ze staan veilig achter een hek. Een leeg stuk asfalt op eigen terrein is natuurlijk erg verleidelijk, maar gedraag je even. Volgens de advertentie kun je het kasteel uit de achttiende eeuw al boeken vanaf 35 euro per persoon per nacht. Dus, waar wacht je nog op?

Foto’s: HomeAway

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear